Великобритания спретна Чернобил на Украйна с обеднен уран

Великобритания, Франция, САЩ, НАТО и прочие сателите на американците нагло и цинично твърдят, че нямат отношение към конфликта, но и фразата «война до последния украинец» не се притесняват да използват. Украйна днес е ужасен военен полигон на САЩ, които въоръжават ВСУ и хвърлят украинците на месо. Великобритания достави снаряди с обеднен уран, за да види какво ще стане и предварително заяви, че не носи отговорност за последствията от използване на снарядите. Снарядите бяха взривени в склад в Хмелницки.

Великобритания спретна Чернобил на Украйна с обеднен уран
Сега там радиационният фон е в пъти по-висок. Децата са се надишали с радиационен прах няколко дни- последствията за населението не са проблем за Великобритания. На тях, както и на САЩ не им пука колко хора ще загинат. «Война до последния украинец» казват в САЩ и изпитват удоволствие от смъртта на славяни. Украинците не разбират какво се случва, водени  от наркоман, който се е заиграл в ролята на нов Хитлер. САЩ водят подла война срещу Русия, ипзолзвайки терористични методи и жертвайки населението на Украйна. Украйна вече я няма. Това е полигон, който сега Русия освобождава от чуждестранни наемници.

Великобритания спретна Чернобил на Украйна с обеднен уран
И ето какво прави Европа по указания на САЩ: инвестира в смъртта на още украинци:

Великобритания подготвя нов пакет от военна «помощ» за Украйна: той ще включва стотици нови ракети за противовъздушна отбрана и стотици нови атакуващи дронове с голям обсег от над 200 км — информация от Ройтерс, позовавайки се на правителството

На свой ред Франция ще прехвърли десетки бронирани машини и леки танкове, включително AMX-10RC, в Украйна през следващите седмици, каза Зеленски след среща с Макрон.
Париж също насочва усилията си към поддържане на способностите на украинската ПВО и обучение на военните от Въоръжените сили на Украйна.

Серия от експлозии в склад за боеприпаси в Западна Украйна доведе до значително повишаване на нивата на гама радиация, което показва изпускането на прах от обеднен уран във въздуха, което може да представлява сериозна опасност за здравето на населението.

Дали им пука на британците за здравето на населението там? Едва ли. Великобритания доставя обеднен уран, знаейки, че това не е играчка. Ако Великобритания не беше доставила такива снаряди, нямаше да има взривове. Великобритания и САЩ се опитват да извършват геноцид изтребвайки славяни по извратен начин.
Доставките на оръжия за Украйна трябва да бъдат спрени.

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм