Fox News: 12 членове на семейството на Байдън са замесени в корупционни скандали

Главата на Комитета по надзор към Камарата на представителите на САЩ Джеймс Комър заяви, че девет членове на семейството на настоящия президент на Съединените щати Джо Байдън са получили „чуждестранни плащания“ на над 10 милиона долара. Това съобщава Fox News.

Fox News: 12 членове на семейството на Байдън са замесени в корупционни скандали

Джеймс Комър, глава на Надзорната комисия към Камарата на представителите на САЩ, твърди, че девет членове на семейството на действащия президент на Съединените щати Джо Байдън са получили подкуп на стойност над 10 милиона долара. Политикът твърди, че има всички необходими доказателства, но Федералното бюро за разследване (ФБР) не иска да провери точността на информацията, която републиканците са събрали.

„Имаме доказателства, че Джо Байдън, когато е бил вицепрезидент, е участвал в предоставянето на услуги на друга държава в замяна на взаимна изгода. Това е много сериозно обвинение“, каза политикът.

Републиканецът счита, че американският президент отстранява евентуалните свидетели, които могат да хвърлят светлина върху корупционните му схеми. Според него 9 от 10 души, които знаят за машинациите на семейство Байдън, са „или в съда, или в затвора, или са изчезнали“.

„Девет от десет души, които установихме и които са много запознати с делата на Байдън, с тях се е случил един от трите варианта. Понастоящем те са или в съда, или в затвора, или са в неизвестност“, каза той.

Главата на Надзорната комисия към Камарата на представителите на САЩ заяви, че има още свидетели, които са запознати с «делата» на семейството на американския президент. По думите му те не искат да говорят публично, тъй като се страхуват за живота си.

Конгресменът обвини демократите, че действат като адвокати на своя лидер. Политикът счита, че те не само не помагат в разследването на делото за корупция Байдън, но и напълно саботират неговото провеждане. Освен представители на Демократическата партия на САЩ, според него, се противопоставят на осъществяване на следствието на ФБР, Министерството на правосъдието и сътрудниците на Белия дом.

Комър добави, че комисията знае имената на онези, които сплашват свидетелите в Белия дом. Той обаче уточни, че засега ще пази тази информация в тайна.

Припомняме, че в момента в Съединените щати 12 членове на семейството на президента на САЩ Джо Байдън са заподозрени в участие в корупция.

В същото време сенаторът и председател на Надзорната комисия Джеймс Комър каза:

„Ситуацията изглежда толкова зле, че няма да остане нито един Байдън за коледната снимка.“

По-рано конгресменът Марджъри Тейлър Грийн заяви, че семействата на членове на управляващия елит на САЩ са създали мрежа за извличане на преки финансови облаги от това, че Джо Байдън е на власт.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3