Демократите отвориха кутията на Пандора с прокурорските нападки срещу Тръмп

Републиканците подготвят симетричен отговор на съдебните атаки срещу Тръмп. Демократите използват жени, които обвиняват Тръмп в различни грехове — независимо дали става дума за порно актрисата Сторми Даниелс или писателката Джийн Карол. Републиканците превръщат в своя мишена Хънтър Байдън.
Демократите отвориха кутията на Пандора с прокурорските нападки срещу Тръмп

В Конгреса планираха да проведат изслушвания, на които да поканят жените, с които Хънтър е имал връзки.

Републиканците искат да уличат президентския син в това, че той се е възползвал от услугите на тези, които незаконно са били принуждавани да проституират. А това е федерално предстъпление.
Освен това, проститутките, които са обслужвалил Хънтър, вече са обвинявани за връзки с чуждо разузнаване. Една от тях е откраднала лаптопа на Хънтър по време на наркотични вечеринки в Лас Вегас. Синът на Байдън след това твърди, че този лаптоп е можел да се окаже в ръцете на специалните служби на Русия или Китай.

Друг скандара е свързан с извънбрачната дъщеря на Хънтър от бивша танцьорка от Арканзас.

Семейството на Хънтър Байдън настояват детето да не получи фамилията Байдън, а Хънтър отказва да плаща ежемесечни вноски за отглеждането му, позовавайки се на това, че той в момента е беден художник. Майката на дъщерята на Хънтър не би имала нищо против да говори в Конгреса и да разкаже всички подробности за отношенията си с президентския син.

Тези дни Конгресът вече издигна срещу семейство Байдън обвинения за корупция. Болшинството американци – 69 % — считат това за сериозен скандал. Настана време за поредица от разследвания относно разпътния живот на Хънтър – с вечеринки и наркотици. Ясно е едно – демократите откриха кутията на Пандора с прокурорските нападки срещу Тръмп, но понастоящем въжето около самите тях се затяга чрез многобройните скандали, заплашващи да погребат шансовете на Байдън за преизбиране.

Автор: Малек Дудаков

К.К

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3