Братя българи! Гергьовден иде! Време е за Българска Информационна Пролет!

Братя българи! Гергьовден иде! Време е за Българска Информационна Пролет!

Знаем, че агресивния световен хегемон ни е окупирал не само политически — чрез своите агенти и доносници, военно — чрез своите бази, но и информационно — чрез своите спонсорирани пропагандни медии и контролирани социални мрежи.

Най-безцеремонно, окупаторите самообявили се за «велики радетели на свободата и демокрацията», чрез своя продажен местен политически ресурс на българска земя, затвориха достъпа на българските граждани до «неудобните» за тях телевизионни канали за да ни лишат от възможност да виждаме сегашната тревожна ситуация от всички гледни точки.

Очевидно е безсилието на хегемона да налага своите лъжи и манипулации в опит да скрие своите престъпления, деградация и затъване.

Всеки активен българин, разпространяващ и споделящ със своите съграждани и сънародници мислите, тревогите и идеите си, неизбежно среща циничния информационен тоталитаризъм на потъващия Голям Брат във Фейсбук, YouTube, Twitter – контролът е тотален.

Ползвайки своя тотален информационен гнет, окупаторите иззеха от нас българите, правото ни на Свободен Обществен Разговор в нашия собствен Дом – свещената българска земя, която нашите деди опазиха и ни дариха!

Последните граждански инициативи касаещи нашето и на децата ни бъдеще (мирните граждански протести, събирането на подписите за референдума за запазване на българския лев, Походът за Мир и т.н.), бяха нагло заглушавани.

Като малка и, за съжаление, намаляваща нация, в днешните сурови времена е от изключителна важност българите да сме добре организирани и информирани, за да не превърнат нас и децата ни в пушечно месо, да не ни направят заложници на чужди интереси и да не бъдем ограбени за пореден път!

Свободата да общуваме, без злия и агресивен Голям Брат-Окупатор да ни се меси във Важния Български Разговор, вече е жизнена необходимост!

Кой даде право на окупиралия ни световния хегемон да се разпорежда с нашите мисли, думи и дела?!

Затова ли излязохме от предния тоталитаризъм, за да ни поробят с нов още по-строг и извратен?!

СТИГА СМЕ ПОЗВОЛЯВАЛИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ПРАВАТА НИ ДА БЪДЕМ ИНФОРМИРАНИ!

ВЪН ЧУЖДАТА ИНФОРМАЦИОННА ЗАВЕСА ОТ НАШАТА БЪЛГАРИЯ!

БЪДИ ИНФОРМИРАН!

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАЩИТИМ ОТ ЗЛИЯ ОКУПАЦИОНЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ГНЕТ!

Затова приканваме всички съзнателни българи да отделят няколко минути, да си инсталират Телеграм и да почнат активно да го ползват. Инсталацията и използването му са лесни. После помогнете и на своите близки, приятели, роднини и колеги да се включат в българското Телеграм пространство за своята порция свеж информационен въздух!

В Телеграм ще имате бърз, удобен и свободен достъп до море от новини и правдива информация в реално време и ще можете свободно да общувате, узнавате и участвате във важните граждански инициативи в България, които реално ще определят как ще живеем ние и децата ни през идните години и занапред!

ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ЗАВИСИ, ДАЛИ КАТО БЪЛГАРИ ЩЕ СТАНЕМ ЛЕСНА ПЛЯЧКА БЕЗСЛАВНО НАПУСНАЛА ИСТОРИЧЕСКАТА СЦЕНА ИЛИ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ ПРЕОДОЛЯВАЙКИ С ЧЕСТ ДНЕШНИТЕ СЪДБОВНИ ИЗПИТАНИЯ!

…И НЕКА БЪЛГАРСКАТА ИНФОРМАЦИОННА ПРОЛЕТ ЗАПОЧНЕ!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СВОБОДНА!

С МОЛБА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!!!

Препоръчителен стартов (и неизчерпателен!) списък от българоезични Телеграм канали и групи:

Свободна и мирна България

БългарияZ

News Front Bulgaria

Ефир Инфо

Справедлива България

Възраждане

Za ПраVдa

Голямото Пробуждане

ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ

Гласове

THE NAKED TRUTH

Единни за България

Анастасия Гешева

Bulgarian Military Union «Vasil Levski»

The awakened people

Съхрани България

Карбовски / Втори Фронт / Лентата

InfoDefenseBULGARIA

obektivno.bg

Красиво Ветрино

Без Лого

Сърцето на България

Непокорните

БГ новини / BG news

Пламен Пасков ТВ

Източник: телеграф