US полковник: Китай с право реши, че ако Западът успее да унищожи Русия, следващата жертва ще е Поднебесната

«През 2014 г. украинците извършиха преврат. Хората, които САЩ поставиха начело, решиха да украинизират всички вътре в техните граници. Но когато почти една трета от населението ви са руснаци, и то руснаци и културно, и езиково, а вие заявявате: не можете повече да сте руснак, не може да говорете руски, ако искате да живеете тук. Трябва да приемете украинизацията. Какъв отговор очаквате да получите, освен не?
US полковник: Китай с право реши, че ако Западът успее да унищожи Русия, следващата жертва ще е ПоднебеснатаТака че китайците просто предложиха: нека спрем и да поговорим, да обсъдим всичко. А в САЩ дори отказват да погледна предложението на китайците.

В този случай, ако сте китаец и разбирате, че има американци и британци, които изобщо нямат нищо общо с вас, тогава решавате: добре, тогава на този етап наистина трябва да подкрепим руснаците. Защото, ако Западът успее — макар и малко вероятно — да унищожи Русия, тогава ние ще сме следващите, така мислят китайците”, заяви полковник Макгрегър.

К.К

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3