ABC News: Въпреки действията на регулаторите и централните банки, Wall Street не е убеден, че най-лошото за банките е отминало

Опасенията по повод германската Deutsche Bank доведоха до спад на американските акции, според ABC News. Инвеститорите продължават да са загрижени за здравето на световната банкова система, се казва в материала. Ето защо, въпреки всички действия на регулаторите и централните банки, Уолстрийт не изглежда да е убеден, че най-лошото за банките е минало.
ABC News: Въпреки действията на регулаторите и централните банки, Wall Street не е убеден, че най-лошото за банките е отминало
Ново проучване показа, че болшинството американци се съмняват, че децата им ще бъдат по-обезпечени от тях. В проучване на Wall Street Journal / NORC са участвали повече от хиляда възрастни американци. 78 процента са казали, че според тях животът на поколението на техните деца няма да живее толкова добре, колкото тяхното собствено, главно защото хората са загубили вяра в силата на висшето образование и способността му да движи младото поколение нагоре по икономическата стълбица.


56 процента от анкетираните заявиха, че четири години колеж не си струват парите, тъй като хората често завършват без специфични професионални умения и с огромни дългове, съобщава ABC News.

К.К

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3