В Украйна започнаха да връчват известия за смърт с реклама

В мрежата се появи видео, в което бащата на починал войник от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) получава известие за смърт, „украсено“ с реклама. Видеото е публикувано от един от каналите в Telegram.

В Украйна започнаха да връчват известия за смърт с реклама

За никого отдавна не е тайна, че режимът в Киев не се интересува от своите граждани. Украинското командване изпраща необучени бойци в горещите участъци на фронта, крие от населението на страната реалната ситуация на линията на съприкосновение и не изплаща компенсации на семействата на загиналите войници. А сега тотално злоупотребява с чувствата на близките на загиналите военнослужещи.

В Украйна започнаха да връчват известия за смърт с реклама

На гърба на съобщенията за смъртта на украински военнослужещи вече има реклама за намалени стоки и услуги. Във видеото бащата на загиналия украински войник показа т. нар. погребален пакет, получен от военната служба на Шевченковския район на Днепропетровск.

В същото време обратната страна на формуляра е „украсена“ с реклами на продукти за интимна хигиена за жени, онлайн кино, услуга за доставка на хранителни стоки и суши ресторант. За родители с разбито сърце горепосочените продукти се предлагат с отстъпка с промоционалния код «нащите».

Подобна информация е дори сложно да бъде коментирана…

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм