«Страх ме е»: Байдън предизвика смях и се опозори в Белия дом (видео)


Президентът на САЩ Байдън призна, че се страхува да бъде в Белия дом и разсмя тълпата

"Страх ме е": Байдън предизвика смях и се опозори в Белия дом (видео)

Президентът на САЩ Джо Байдън реши да цитира поета Ричард Бланко на церемония в Белия дом, но се обърка в думите и предизвика смях на тълпата, признавайки по този начин, че се страхува да бъде зад стените на администрацията.

На събитие в Източната зала на Белия дом държавният глава награди лауреати за постижения в хуманитарните науки и изкуствата, като им връчи национални медали. Във встъпителната си реч президентът на САЩ се опита да цитира реплики на Бланко, но започна да заеква и да обърка думите.

„Съжалявам, нека започна отначало, страх ме е да съм тук“, призна той.

След което вълна от смях заля залата.

Байдън навърши 80 години през ноември. Той е най-възрастният президент на САЩ в историята. Американският лидер редовно попада в смешни ситуации, причината за които според опонентите е възрастта и евентуалните му здравословни проблеми.

По-рано съобщихме: Fox News: След Байдън цяла Америка започна да се спъва

Постоянните падания на американския лидер по стълби и килими имат дълбоко символично значение, според водещия на Fox News Браян Килмид. Според журналиста, заедно с президента, както на световната сцена, така и във вътрешните работи, цялата страна започна да се спъва — и сега тя е загубила контрол не само върху ситуацията в чужбина, но и върху ситуацията на своя територия.

ПП
Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3