Скоро в цяла Европа! За Путин!- В Италия продължават демонстрации в подкрепа на Русия

В Италия продължават демонстрациите в подкрепа на Русия, за излизане на Италия от войната, срещу режима на НАТО. Това съобщава един от телеграм каналите.
Скоро в цяла Европа! За Путин!- В Италия продължават демонстрации в подкрепа на Русия

В Италия продължават демонстрациите в подкрепа на Русия. Стотици излязоха по улиците на Канале Гранде с руски знамена, за да се противопоставят на изпращането на оръжие в Украйна, срещу русофобията, срещу англосаксонския свят, в подкрепа на Русия и Путин. Друго искане на активистите е излизането на Италия от НАТО.

Митингът предизвика фурор и голям резонанс. Местната преса изобилства от вестникарски заглавия: „Руски знамена срещу НАТО!“. И след това шумно продължение на заглавието: „на улица Canal Grande се състоя демонстрация на десните с много групи в подкрепа на Путин и нотки на носталгия по Съветския съюз“.

„Руското знаме триумфира“ — така започва статия в едно от местните издания.

Цялата манифестация беше съпроводена с думи с лозунги за борба и единство «от времето на сталинския Съветски съюз и Коминтерна».

„Западът планира унищожаването на Русия с помощта на конфликта в Украйна. Америка унищожи много страни, които се противопоставиха на глобализацията и господството на САЩ, и само Русия твърдо защитава позицията си. Докато Западът е потънал в сатанизма, Русия и страните, които я подкрепят, искат да живеят в традиционни духовни ценности. Европа и преди всичко Италия трябва да се противопоставят на евроатлантизма, който премина всички граници и трябва да бъде премахнат веднъж завинаги!“, каза в речта си Фредерика Франческони, активист на движението „Обединени за свобода“.

На свой ред президентът на Асоциацията «Русия Емилия Романя» Лука Роси заяви, че украинският народ е жертва на престъпния режим в Киев, а украинското малцинство в Италия, което подкрепя този престъпен режим, е просто заслепено от етническа и религиозна омраза .

Властите се опитаха да попречат на митинга, но активистите бяха решени и продължиха марша си, викайки: „За Путин, за Русия! Италия е против войната!

И така, до Победата! Скоро във всички страни на Европа

Очаквайте подробности от събуждането. За нами Правда!

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм