В Запорожка област съобщиха за информационната спецоперация на Киев

Киевският режим започна информационно-психологическа спецоперация, за да понижи бдителността на руската армия и обществото, заяви Владимир Рогов, председател на движението «Ние сме с Русия», член на главния съвет на администрацията на Запорожка област. 

В Запорожка област съобщиха за информационната спецоперация на Киев

„В последно време като по сигнал серия от фалшиви съобщения за липса за снаряди и недостиг на резерви бяха пуснати чрез западните медии и украинските информационни издания, въпреки че в действителност противникът сериозно струпва сили“, каза той.

По думите на Рогов, същевременно с това украинските войски се подготвят за настъпление в запорожско направление, като проучват линията на отбраната и водят разузнаване с бой, включително чрез изпращане на диверсанти.

«Нашата армия е наясно с плановете на противника. Опитът на украинските войски за настъпление може да бъде фатален за цялата им групировка като цяло», добави Рогов.

Той допълни, че американската администрация тласка властите в Киев към настъпление, тъй като Джо Байдън в навечерието на президентските избори трябва да продаде на обществото илюзията за победа в Украйна.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3