SwebbTV: «Опитват се да объркат обществеността» — западните медии умишлено публикуват измамни версии за взривяването на «Северните потоци»

Публикуваните в западните медии нелепи версии за терористичната атака срещу «Северните потоци» имат за цел да покрият информациата с „мъглив воал“ и да объркат обществеността, заяви анализаторът Магнус Стенлунд пред шведския портал SwebbTV. Експертът е убеден, че измислянето на поредните безумни теории ще превърне разследването във фарс с много предполагаеми престъпници, подробности и различни ъгли. В резултат на това може да има толкова много версии, че да бъде невъзможно те да бъдат проследени.

SwebbTV: "Опитват се да объркат обществеността" - западните медии умишлено публикуват измамни версии за взривяването на "Северните потоци"

Има поразителни прилики между убийството на Улоф Палме и това, което сега се опитват да направят шведските медии във връзка с взривяването на руско-европейските газопроводи „Северен поток 1“ и „Северен поток 2“, отбелязва SwebbTV.

Легендарният журналист Сиймор Хърш публикува много подробна, достоверна и обемна статия за случилото се, обвинявайки за бомбардировките САЩ, действащи с помощта на Норвегия. Първоначално западните медии посрещнаха тази новина с почти пълно мълчание, но сега започнаха да се публикуват различни глупави теории за инцидента, по-специално за предполагаема „проукраинска група“ от шест човека и платноходка, пише авторът.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3