Николай Малинов на раждането на Международно движение Русофили: Русия днес е защитник

На 14 март 2023 г. русофилите от цял ​​свят пристигнаха в Москва, за да кажат истината: Русия е спасителният ковчег на човечеството. Конгресът на Международното движение на русофилите се проведе в столицата.
На историческото събитие пристигна Председателят на Национално движение «Русофили» Николай Малинов, който е посветил себе си на мисията да сме достойни българи, просветители, които свободно могат да изразяват истината и да не се страхуват от любовта си към Русия. Защото тя е естесвена и народите ни са свързани.
Николай Малинов на раждането на Международно движение Русофили: Русия днес е защитник

На фона на антируската истерия, обхванала Европа след началото на Специалната военна операция на Русия, понятието „русофоб“ се превърна в едно от най-разпространените в актуалния информационен дневен ред. Но създаденото от западната пропаганда впечатление, че в света има само мразещи руснаци и Русия, е фундаментално погрешно.
Николай Малинов подчерта, че днес Русия е защитник, а не агресор, и защитава своите в Украйна.
На въпороса на журналистка, има ли конкретни организации стоящи зад русофобията, председателят на Национално Движение Русофили, което днес стана международно, отговори точно и ясно: тези страни и политици, хота, които харесват еднополярният свят те действат за развитието на русофобията, по методички на Сорос, измислят истории за шпионаж, нелепи обвинения, и се опитват да внушат, че едва ли не любовта и отношението към Русия е престъпление.
Но доброто и любовта винаги побеждават! А у нас не случайно на герба на България е записан код-послание «Съдинението прави силата». Днес, България поведе съединение и изпрати мощно послание.

Русофили

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм