Твърде късно е НАТО да спечели войната срещу Русия… НАТО ще бъдат разгромени

Твърде късно е НАТО да спечели войната срещу Русия… ето защо

Докато пропаганднити медии абсурдно твърдят, че Русия отстъпва, а силите на НАТО печелят войната в Украйна, истината е много по-отрезвяваща: НАТО вече загуби войната с Русия.

Твърде късно е НАТО да спечели войната срещу Русия... НАТО ще бъдат разгромени

Сухопътна война с голяма военна сила е дълъг, процес, който изисква продължителен разход на огромни количества боеприпаси: артилерийски снаряди, ракети, патрони за малки оръжия и така нататък. Но на Съединените щати и НАТО им липсват стоки, фабрики, работна ръка и производствена инфраструктура, за да изградят всички тези неща.

Въз основа на признанията на ръководители и експерти от оръжейната индустрия, на Съединените щати ще са необходими 3-5 години само за разширяване на производството на боеприпаси и ще отнеме десетилетие, за да преконфигурират веригите за доставки, за да използват вътрешни ресурси.

И все пак Русия вероятно ще започне следващата си голяма офанзива в Украйна след няколко седмици, а не месеци или дори години. Докато САЩ и НАТО може да са в състояние да се бият с Русия през 2033 г., войната се случва точно сега през 2023 г. И НАТО вече е загубила.

Източник: Телеграм канал Bulgarian Military Union «Vasil Levski»

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм