Американски пилот съобщи за аномални явления над бази на САЩ

Пилотът Грейвс съобщи за неидентифицирани аномални явления над военни съоръжения в Съединените щати

Американски пилот съобщи за аномални явления над бази на САЩ

Американският офицер в оставка и боен пилот Райън Грейвс, в статия за The Hill сподели за «неидентифицирани аномалии», които той редовно наблюдавал през годините на службата си.

«Обекти, демонстриращи изключителни способности, редовно прелитат над нашите военни полигони. Ние не знаем кои са те и не можем да отстраним присъствието им», каза пилотът.

Офицерът отбеляза, че около 50-60 човека, които са служили с него през 2014-2015 г., могат да потвърдят, че ежедневно са наблюдавали «неидентифицирани аномални явления».

„Неидентифицираните аномалии са проблем на националната сигурност и ние спешно се нуждаем от повече данни“, резюмира Грейвс.

Миналата седмица Офиса на директора на националното разузнаване на САЩ публикува втория доклад за аномални явления, според който към 30 август 2022 година американските власти са регистрирали повече от 500 наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Повечето наблюдения на НЛО са записани от пилоти и оператори на ВМС и ВВС на САЩ, които са станали свидетели на тяхната поява.

В същото време не е регистриран нито един сблъсък на самолет с неидентифициран летящ обект.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3