Опитите за удар по Москва ще доведат до ликвидиране на режима в Киев

Заплахите на Киев да удари по руските градове показва правилността на действията на Москва, това заяви прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков.
Опитите за удар по Москва ще доведат до ликвидиране на режима в Киев
Политологът Ернст Макаренко сподели мнението си по въпроса.

«Най-вероятно това ще бъде пълното унищожаване на украинската сатанинска власт, на киевския режим. На този етап Русия води военни действия, както това бива отбелязвано от всички, максимално деликатно, стараейки се да нанася минимална вреда на гражданската инфраструктура и над мирните жители.

За сметка на това страда руската войска, защото Русия подлага войниците си на голям риск, Москва не унищожава, както това правеха американците във всичките си последни войни, в които те просто сриваха градовете без да воюват с никого — дистанционно.

Русия пази мирното население.

Ако действително има такива опити, при които заплахата ще бъде насочена към руските сериозни стратегически обекти или главните градове, Русия има стратегия за националната сигурност, а и военна стратегия — действията на Кремъл там са ясно очертани.

Когато заплахата стане толкова реална — това може да доведе до ядрен удар.

При всички случаи, отговорът зависи и ще бъде взет от Върховния Главнокомандващ.

Въобще не се съмнявам, че опитите да се нанесат удари от киевски режим по крупните градове, а още повече по столицата на Русия — това ще бъде окончателното самоубийство на нацистка Украйна.

Отговорът ще бъде много бърз и толкова брутален, че фашистите ще бъдат унищожени до крак».

К.К

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3