Как Кирил Петков си отработи хонорара пред САЩ нанасяйки поредния мощен шамар на България и отношенията с Русия

Няколко платени публикации в Di Welt и Politico и младото дарование на ЦРУ с български паспорт Кирил Петков си отработи хонорара пред господарите слагайки петно на лицето на народа на България. И на отношенията ни с братска Русия. Русия, която ни Освободи и живее в сърцата на всеки истински българин. Но такива лица като Кирил Петков нямат нито националност, нито съвест, и са готови на всичко за пари.
Именнто поради тази причина се избират подобни фигури, които се назначават от американските куратори в страните, в които им е сложно да вкарат русофобията.
Как Кирил Петков си отработи хонорара пред САЩ нанасяйки поредния мощен шамар на България и отношенията с РусияСлед материала в Di Welt, Петков реши че е малко и трябва още една пиар акция ( кризисен пиар ) да направи и в Politico, където гордо разказва, че докато всички спят, той милият успял да изпрати на Киевския режим и оръжия и горива, защото фашист в нужда се познавало…

Срам…Позор…и не само…освен болката причинена на българския народ, с един мах и за много пари Петков нанася непоправими щети на българо-руските отношения, които заради сложните геополитически условия и амбициите на САЩ и без това преживяват сложни времена.

Иска ми се да имам възможност да го закарам в Донецк, на алеята на Ангелите, за да види Петков, който обича да спи в лъскави хотели из Европа последствията от доставките на оръжия. Искам Петков един ден да прекара в Донецк, който е под обстрели повече от  8 години от страна на престъпния Киевски режим. Искам Петков да гледа в очите на хората, които живеят там…
А за хонорара му- като елитна проститутка Петков решава да използва малко информация, която съдържа реални факти като я примеси с лъжа ( без да си дава сметка за последствията за България) и да си отработи още парички. Това е целта и на двата материала с разкрития .Сензация- такова натягане с използването на името на цяла страна » Как най-бедната страна в Европа «спаси» Украйна…»

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм