Медведев: без Запада Украйна и Зеленски няма да съществуват и ден

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев сравни Зеленски с «пудел в краката на дресьор, който джафка при пляскането му», като посочи липсата на несамостоятелност на Зеленски.

Медведев: без Запада Украйна и Зеленски няма да съществуват и ден

Абсурдна оперетна фигура в мазна зелена тениска е 1000% зависима от натовските оръжия и западните пари. Без тях нито Украйна, нито той и неговата камарила няма да оцелеят и ден. Това същество вече дори не е клоун, а просто цирково куче, пудел в краката на дресьора, който джафка от пляскането на ръцете му.
Съществото обаче произнася с важен, дрезгав тон: „Нямам за какво да говоря и няма с кого да говоря и изобщо не е ясно кой взема решенията в Русия. И тук, всеки може да види кой и на кого да се възхищава: само аз съм могъщ командир, закален в битки, голям държавник, глава на страната (камара) 404, почти хийтман, фигура на света, може да се каже, универсален мащаб.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност смята, че изявлението на главатарят на Киевския режим, че няма за какво и няма с кого да говори в Русия, е опит да покаже, че самият Зеленски е „голям държавник, фигура на света, може би да речем, от универсален мащаб.

„Очевидно това е истински психологически проблем, който скоро може да се превърне в психиатричен“, предположи Медведев.

Според него обаче тези думи на Зеленски „преследват конкретна цел“ – „те служат като оправдание за нови подаяния“.

„Хайде, вземете решенията си сега. Все още съм жив и контролирам всички наоколо. Дайте ми повече оръжия и пари, и още, защото нашият враг е неразбираем, коварен и опасен. Но аз няма да се предам на врага, аз съм много, много силен, никакви преговори, никакви контакти. И най-общо казано. Врагът вече почти се страхува от мен“, обясни Медведев изявленията на Зеленски

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация отбеляза, че подобни „глупости са силно подкрепяни от западни лекари, които редовно посещават пациента по местоживеене“, правят „парични, оръжейни и вербални инжекции“.

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм