Явява ли всяка страна доставяща оръжие за Украйна законна цел за Армията на Русия?

След новината, че САЩ са успели да убедят много държави да пращат танкове, че после и самолети за Украйна Русия прекрасно разбира какъв ще е изхода за всички тези страни. Защото САЩ не прекратиха доставките 8 години използвайки и Европа, за да въоръжат ВСУ и от там да воюват с Русия. Тоест, към днешна дата Украйна е военен полигон на САЩ срещу Русия. Но военните действия могат много жестоко да се разраснат поради желанието на САЩ както видяхме от изявлението на Джо Байдън днес към нацията, че са решили да пращат още танкове и са казали на Европа кой каквото има също да праща. Дали си мислят, че Русия не вижда кой какво готви? И те знают, че сами срещу Русия  не могат да скочат, страх ги е, и правилно, но все пак надделява желанието да се пробват да победят Великата Русия. Няма да победят, но война ще има страшна. Защото САЩ тласкат света към война. И правят всичко по силите си.
Явява ли всяка страна доставяща оръжие за Украйна законна цел за Армията на Русия?

 

Сводка на доставките на танкове за Украйна

Потвърдено:
🇬🇧 14 Challenger 2 единици
🇵🇱 14 единици Leopard 2A4
🇩🇪 14 единици Leopard 2A6

Очаква се споразумение:
🇵🇹 4 броя Leopard 2A6
🇪🇸 20-50 единици Leopard 2A4
🇺🇸 30 единици Abrams M1
🇳🇴 8 броя Leopard 2A4
🇫🇮 14 Leopard 2A4/6 единици

На дискусия:
🇳🇱 18 единици Leopard 2A6
🇩🇰 6 броя Leopard 2A5/7

Общо: доставка на 42 танка, очакват се 76-126 танка и още 24 танка са в процес на предварително разглеждане. Едва ли обаче това са реалните цифри. Възможно е да става въпрос за съвсем различен обем.
Но със сихурност ще бъде изяснено и ще стане ясно. Част от техниката ще бъде унищожена, част взета като трофей за изучение. За това съвсем закономерно е всяка страна доставяща военна помощ на Украйна да стане военна цел за армията на Русия.
Продължаваме да следим развитието на обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности,

 

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм