Ранд Пол: «Време е Байдън да бъде изритан от поста си» (видео)

В атмосферата на скандала с откритите секретни документи Демократическата партия изглежда се опитва да окаже достатъчно силен натиск върху Джо Байдън, за да го накара да осъзнае невъзможността му за преизбиране, заяви сенатор Ранд Пол по Fox News. Когато президентът окончателно забрави за плановете си да участва в президентската надпревара през 2024 г., партията ще започне да търси нов кандидат, добави политикът.

Ранд Пол: "Време е Байдън да бъде изритан от поста си" (видео)

Ранд Пол: Ако погледнете текущия новинарски дневен ред, през последните седмица или две ще видите поразителна разлика в отразяването на темата за секретните документи и, в по-малка степен, историята с Хънтър Байдън, който е обвинен в корупция.

Медиите упорито пренебрегваха това години наред и изобщо не говореха за гореспоменатотото. Ако трябва да приемем, нека си представим, че сме в заседателната зала на някоя лява новинарска медия: мисля, че ще чуем, че вече са започнали да говорят за това, защото е време да го изритаме от поста, да му дадем да разбере, че той повече не може да се кандидатира, ако заплашва да се кандидатира за втори мандат.

Мисля, че много от нас считаха, че няма да го направи, но демократите и тези, които управляват медийното крило на Демократическата партия, искат да се уверят, че е бил притиснат достатъчно силно и той знае, че не може да се кандидатира отново, а при тях се появи възможност да търсят друг кандидат.

ПП