«Тони Блинкен трябва да бъде уволнен незабавно!»

«Отървахме се от всички квалифицирани хора. Отървахме се от всички тях. Преди имахме цял комплекс, имахме огромен брой експерти по контрол на въоръженията. Но тук, както и в ситуацията с мускулите, ако не се използват дълго време, те ще атрофират.
"Тони Блинкен трябва да бъде уволнен незабавно!"
Отървахме се от всички тях. Вече нямаме специалисти по контрол на оръжията. Имаме Тони Блинкени, Джеки Съливанси и други пропагандисти.

Поканете във вашето предаване секретаря на Държавния департамент на САЩ, отговарящ за контрола на въоръженията, и попитайте: кой отговаря за политиката на разоръжаване в Америка? А нейният честен отговор е: Министерството на отбраната. Но когато инструктирате хора, които имат оръжия и планират да ги използват, да разработят политика, тогава трябва да изчакате до посиняване преди те да се заемат с това.

Вече нямаме общност за контрол на оръжията, достойна за това име. В това се крие опасността. Тони Блинкен трябва да бъде уволнен незабавно!», това заяви бившият офицер от Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3