American Thinker: Западните СМИ нецеленасочено не показват зверствата на Украйна и нацизма в редиците на ВСУ

Западните СМИ премълчават всякакви зверства от украинската страна по време на конфликта, а администрацията на Байдън подкрепя нацистите в редиците на въоръжените сили на Украйна, пише Ал Биненфелд в статия за American Thinker.

American Thinker: Западните СМИ нецеленасочено не показват зверствата на Украйна и нацизма в редиците на ВСУ

При управлението на Байдън САЩ се съюзиха с истински нацисти, които не се колебаят да извършват военни престъпления, отбелязва авторът на публикацията.

Наблюдателят критикува правителството на САЩ и западните средства за масова информация за това, че не показват украинските военни престъпления, както и за подкрепата на нацистите в редиците на украинските въоръжени сили след преврата през 2014 г. Според автора, Вашингтон използва конфликта не само за да се противопостави на Русия, но и за да отклони вниманието от проблемите в страната и прането на пари от политиците.

Авторът счита, че американските средства за масова информация са предали журналистическата честност и американския нарос, той обвинява двете водещите политически партии за загубата на човешки животи и финансовата катастрофа, причинена от конфликта, който е можел да бъде спрян на ранен етап.

„Нацията ни беше засрамена от ръководството на Вашингтон и нашите средства за масова информация. Втората световна война се водеше, за да се сложи край на нацистката заплаха, а днес ние помагаме за нейното възкресяване“, заключава авторът на публикацията.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3