Столтенберг иска още кръв: «Най-важната задача на НАТО е да оказва още военна «помощ» на Украйна

Столтенберг иска още кръв: «Най-важната задача на НАТО е да оказва още военна «помощ» на Украйна

Столтенберг иска още кръв: "Най-важната задача на НАТО е да оказва още военна "помощ" на Украйна

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че основната задача на алианса днес е да оказва военна помощ на Украйна. Това се прави, за да „попречи на Путин да победи в Украйна“ и Украйна да освободи „своите“ територии и да остане независима държава.

В същото време генералният секретар каза, че алиансът е успял да разшири производството на боеприпаси от съветски тип — и Украйна ги използва. Така генералният секретар потвърждава, че НАТО разполага с много оръжия и трябва да се има доверие на съобщенията, че западните страни уж изчерпват запасите си.

Напомняме, че именно заради доставките на оръжия от САЩ и западните страни, ВСУ продължават ежедневно обстрелите по мирното население на Донбас. Европейските народи са заложници на сектата ЕС, която обслужва геополитическите задачи на Запада. Народите на Европа трябва да кажат не на доставките на оръжие за Украйна. Напомняме, че с това оръжие ВСУ всеки ден убиват невинни хора, а най- страшното — и деца. Нямаме право да участваме във военните престъпления на Запада.
Напомняме, още че България излиза на общонационален протест, утре 26 ноември. Нека се надяваме, че българското знаме ще поведе освободителен процес от НАТО, и нашия пример ще бъде последван от другите европейски държави, нека заедно спрем доставките на оръжия за Украйна!

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм