Европейският парламент реши да включи Русия в списъка на държавите, подкрепящи тероризма. А Украйна за разстрела на руски войници ще получи още военна помощ и»браво»

Eвропа по указание на господарите си от САЩ започва информационна кампания за подготовка на населенито към пълномащабна война с Русия.

Европейският парламент реши да включи Русия в списъка на държавите, подкрепящи тероризма. А Украйна за разстрела на руски войници ще получи още военна помощ и"браво"

Напомняме, че началникът на ВС на Чехия направи подобно заявление, явно в ЕС са получили разпореждане за подемане на такава тема.

Отделно се работи по демонизирането на образа на Русия в съзнанието на европейските народи. И се мълчат военните престъпления на ВСУ, които разсрелват пленени руски войници. Европа се държи като неадекватен сектант, който сляпо изпълнява и обслужва геополитическите задачи на САЩ. Можем само искрено да се надяваме, че народите на Европа няма да се поддадат на зомбирането от САЩ. Но за това е нужно да се изобличат диверсиите им даже в информационен план. И да се показва истината.

Европейският парламент реши да включи Русия в списъка на държавите, подкрепящи тероризма. Това съобщи Ройтерс като се позова на заседание на Европейския парламент.

Една от причините за това решение, според Reuters, е изявлението, че Руската Федерация нанася удари по гражданската инфраструктура на Украйна. В същото време подобно решение е до голяма степен символично: Европейският съюз няма правно основание за прилагането му, отбелязва агенцията.

Продължаваме да следим обстановката и да ви информираме.

 

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм