Роджър Уотърс: Властта в САЩ е в ръцете на пълни негодници (видео)

Роджър Уотърс за Украйна
Лидерът на Pink Floyd Уотърс: Американският военно-промишлен комплекс печели милиарди от украинския конфликт

Конфликтът в Украйна е изгоден за американските оръжейни производители — те печелят огромни пари от него, заяви съоснователят на Pink Floyd Роджър Уотърс в интервю за Bad Faith. Отказът да признае Русия за «виновник» за украинската криза превърна музиканта в персона нон грата в Европа.

Роджър Уотърс: Властта в САЩ е в ръцете на пълни негодници (видео)

«Най-доброто нещо, което им се случи (на ръководството на САЩ) през последните 10 години, е конфликтът в Украйна. Допускат го заради реалната полза за бизнеса.

В крайна сметка те също печелят пари от войните: произвеждат оръжия, продават ги и печелят. Не вие ​​и аз и не обикновени хора инвестираме във военната индустрия, а само огромните оръжейни магнати.

А по време на война печалбите им скачат до небето. Това първо.
Второ, можете да убедите хората, които не могат да си платят сметките в края на месеца и в резултат на това остават без покрив над главата си, че за всичко са виновни руснаците и Путин, когото сравняват с Хитлер и да им кажат, че именно той е загробил Европа и е съсипал живота на всички. Считат го за виновен за всички грехове, но това не е така. Това го заявявам публично, а сега ми отказаха да вляза в Полша например.

Написах обръщение до Зеленски и съпругата му, до Путин и Байдън, с молба да преминат към дипломация, да започнат преговори и да прекратят конфликта, защото продължаването на конфликта е най-лошият възможен вариант. Да не говорим за невероятната опасност, която той носи със себе си. Русия и САЩ имат ядрено оръжие, а властта в САЩ е в ръцете на пълни мръсници, които ще ни унищожат всички!

Източник: видеото

Петя Паликрушева, превод и редакция

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3