Доброволци от Иран и Северна Корея ще влязат в битка срещу бандеровците и натовците

Русия позволи на чужденци да участват официално във военните действия на нейна страна.

Най-вероятно всичко това е насочено към привличане на чужденци за участие в Специалната военна операция в Украйна. В същото време някои страни, включително Узбекистан и Киргизстан, предупреждават своите граждани за наказателна отговорност в случай на участие в СВО.

Доброволци от Иран и Северна Корея ще влязат в битка срещу бандеровците и натовците

Така че най-интересното предложение за участие в специална операция може да не е за бивши граждани на СССР, а за жители на Сирия, Иран и дори КНДР.

Според мнението на политолога Станислав Смагин Русия наистина се нуждае от допълнителни сили в лицето на чужденци. Той добави, че много от тях са съгласни да влязат в битка не толкова за пари, колкото за идеята да се победят бандеровците и натовците.
Появи се информация за желанието от страна на доброволци от Турция и Китай да се включат в Специалната военна операция на Русия в Украйна.
Така че, САЩ, НАТО и сателитите им, колкото и оръжия да пращат и инструктори нямат силата на духа и моралната подкрепа. Скоро много страни по света ще изразят подкрепата си към Русия, която слага край на еднополюсния свят, за да даде път на многополюсния.

Русия със сигурност ще победи. Защото Доброто винаги побеждава, а днес Украйна е превърната в американски военен полигон срещу Русия където се героизират фашистки идеи и се прави опит да се подмени историята…

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм