САЩ направиха България съучастник в конфликта въпреки волята на народа с одобрението на доставки на оръжия за Украйна

Русия днес отбелязва голям празник: Денят на народното единство. Руския народ умее да е единен и силен, и пази историята и духа си. Знаете ли, днес каква е разликата между Русия и всички останали държави по света? Русия има суверенитет. Ние, за съжаление не. Днес пиша, но вчера съвсем непрофесионално, от шок, срам и обида не можех да напиша и ред, ръцете ми трепериха от безпомощност и срам. България ще доставя оръжия за Украйна. Не просто срам и позор, а престъпление, осквернение на паметта на всички руски и български герои загинали за свободата на България.
САЩ направиха България съучастник в конфликта въпреки волята на народа с одобрението на доставки на оръжия за Украйна

До сега оръжия наше производство се доставяха нелегално от нечистоплътни продажници и национални предатели, кои ние разкриваме и ще разкриваме още. Но от вчера, ние сме съучастници в престъпленията на Киевския режим. САЩ легализираха нелегалния канал на доставка на оръжия, на политическо ниво. Запомнете имената на тези предатели, които приеха това решение дадено от САЩ….това са национални предатели и вербувани агенти на САЩ, които не знаят какво значи чест, достойнство, национални интереси и сигурност.

Николай Марков публикува снимка с гласуването с текст:

«Срамът български!

Дори онова нещо като нищо Стефан Янев с цялата им коалиция от ренегати гласуваха «за», а ходеха като цветарки по телевизиите да обясняват, че са против. Плазмодии! Подкрепата с български оръжия и пари за паравоенните терорганизации в Украйна е гласувана от престъпниците.

Развръзката? По законите на военното време.»

САЩ направиха България съучастник в конфликта въпреки волята на народа с одобрението на доставки на оръжия за Украйна

 

Въпреки волята на народа. Народе, какво ще правим? Помнете, че всеки изстрелян български патрон от ВСУ убива невинни хора, и най-страшното деца в Донбас….
Ще позволим ли, шепа предатели да ни направят съучастници в убийства и война? Аз вярвам, че имаме сили като народ да спрем това безумие и да си защитим честта! България е срещу доставките на оръжия за Украйна! Решението за доставка е взето от национални предатели, които опетниха името на Родината ни…най-малкото, което трябва да направят е да си ходят…иначе сами ще ги свалим

Благодарим на колегите от ефир.инфо за предоставените кадри

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм