Протест срещу изпращането на оръжия за Украйна в София!

На 03.11.2022г., четвъртък, Народното събрание ще гласува изпращане на оръжия за Украйна. Партия ,,Възраждане» призовава всички, които не желаят България да бъде въвличана в конфликта, да дойдат на протест на 03.11.2022г. ( четвъртък) от 8 часа сутринта пред Народното събрание.
Протестът е под надслов ,,НЕ НА ВОЙНАТА!»

Протест срещу изпращането на оръжия за Украйна в София!
Имаме информация, че следващата стъпка ще е разполагане на още войски на НАТО на територията на България и превръщането ни в потенциална мишена при разгаряне на конфликта. Нека заявим ясно, че не искаме България да бъде въвличана в чужди военни конфликти!
България Z

Време е Европа да се събуди и да спре да дава оръжия на Украйна
Време е нашата България мощно да ревне и да измете продажниците…България, българския народ не трябва да позволи да се праща наше оръжие там…това е престъпление…и грях пред Бога…

САЩ превърна Украйна в полигон за военно-биологични експерименти. Сложиха актьор за президент и го подхлъзнаха на кокаин. Той се върза. Сега е неадекватен и заплашва с бомба. С мръсна бомба. Киевския режим под ръководството на САЩ подготвя провокация с използването на мръсна бомба с нисък радиоактивен заряд, за да обвини впоследствие Русия. Плановете са разкрити. Целта е по такъв начин Киев да даде възможност на НАТО да влезе с войски в Украйна ( то сега там не че няма натовски наемници и инструктури, но войските са си друго нещо). Ситуацията е крайно опасна. Другия момент, който и нас касае- САЩ кара европейските страни да тъпчат украинския полигон с оръжия. Сложиха ни про-натовско, про-фашистко правителство с една единствена цел: Да се пратят наши оръжия. Не можем да допуснем. И така или иначе ще е студена и люта зимата, най-добре по български да ги изметем и да си защитим честта.
Васил Левски се обръща в гроба…българи, народе, събудете се…не сме я намерили тази страна на пътя. Да ги махнем тези продажници, да не срамим честта си. Време е да се вземем в ръце. Вижте Русия с какво достойнство и мъжество защитава мира. Днес се пише история. Нека внимаваме какво ще оставим в нея...

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм