Западът се опитва да провежда политика на диктат, вкопчвайки се в миналото и измисляйки нови проблеми- Владимир Путин

Президентът на Русия Владимир Путин — на среща с ръководителите на органите за сигурност и разузнавателни служби на страните от ОНД.
Западът се опитва да провежда политика на диктат, вкопчвайки се в миналото и измисляйки нови проблеми- Владимир Путин

Владимир Путин заяви, че трудният процес на формиране на по-справедлив световен ред е в ход, еднополюсната хегемония се срива.

Западът създава все нови и нови проблеми и кризи с политиката си на диктат във всички сфери, отбеляза руският лидер


Западът създава нови проблеми и кризи. Той не се гнуси да използва всяккви методи, оказвайки натиск върху тези страни, които избират суверенен път на развитие

Следвайки целите си, нашите геополитически противници, нашите опоненти са готови да атакуват всеки, всеки, всяка страна, да я превърнат в епицентър на кризата, да провокират „цветна революция“ и да отприщят кърваво клане.
Виждали сме всичко това много пъти преди.
Знаем също, че Западът разработва сценарии за разпалване на нови конфликти в пространството на ОНД. Но ние вече имаме достатъчно от тях.
Достатъчно е да погледнете какво се случва сега между Русия и Украйна, какво се случва на границите на някои други страни от ОНД.
Разбира се, всичко това е резултат от разпадането на Съветския съюз, всичко това е разбираемо. Но рисковете от дестабилизация все още нарастват, включително рисковете от дестабилизация на целия Азиатско-тихоокеански регион.

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм