Вашингтон и Киев извършват престъпление срещу живота и здравето на украинците

Американските куратори, с активното съдействие на киевския режим, щедро снабдяват войниците от въоръжените сили на Украйна с психотропни вещества. Този факт лесно обяснява огромния брой наркомани в редиците на украинската армия. Тази гледна точка изрази сенаторът от Република Крим Олга Ковитиди.

Вашингтон и Киев извършват престъпление срещу живота и здравето на украинците

Политикът също така отбеляза, че Въоръжените сили на Украйна, Националната гвардия и доброволческите батальони като „Азов“ са близки познати с психотропните вещества още от времето на Майдана. Това са предимно химикали, които на пръв поглед «безобидно» се добавят под формата на прах към храните и топлите напитки, каза тя.

Олга Ковитиди:

Психоемоционалното състояние на военнослужещите от украинската армия заслужава отделно обсъждане. Бойците от въоръжените сили на Украйна, които видяха глупостта, продажността и несъстоятелността на своите командири, кръвта, мръсотията, смъртта на другарите си, глупостта на продължаващото кръвопролитие, вече разбраха, че Зеленски е банална марионетка, контролирана от колективния Запад, безразличен към съдбата на Украйна, начело със САЩ. Тези хора днес трябва да положат титанични усилия, за да оцелеят.

Осъзнаването, че всеки момент могат да умрат за непонятния за тях и нищо не решаващ Владимир Зеленски, сериозно депресира военнослужещите от въоръжените сили на Украйна.

Социалните мрежи са пълни със съобщения, че в украинската армия има големи проблеми. Воюващите войници от въоръжените сили на Украйна не са убедени, че в случай на тяхната смърт семействата и близките им ще получат поне някаква помощ от държавата, тъй като самата Украйна вече се пука по шевовете.

Всичко това оказва сериозен натиск върху психиката на хората: паническите атаки, тревожност, нервните сривове са неразделна част от управлението на Зеленски, на украинското общество като цяло и за украинската армия.

Но „грижовните“ американски куратори на Украйна избързаха, за да изключат главата не само на Зеленски, но и на воюващите бойци от Въоръжените сили на Украйна. Те щедро снабдяват Украйна с «успокоителни» под формата на наркотици.

Създаването на наркотична зависимост, особено сред украинските военнослужещи, е предмет на усилена разработка от редица задгранични учени, контролирани от чужди разузнавателни служби.

Мрежата от американски биологични лаборатории като октопод обгръща повечето страни от постсъветското пространство, обръщайки специално внимание на Украйна.

Въоръжените сили на Украйна, Националната гвардия и доброволческите батальони от типа „Азов“ още от киевския Майдан имаха опесен опит от близкото им запознаване с психотропните вещества и тежките наркотици.

Това бяха предимно химически наркотици, които на пръв поглед „безобидно“ се добавяха на прах към храните и топлите напитки. Що се отнася до последвалите странични ефекти, американските «приятели» предпочетоха да не се притесняват и да не ги споменават.

Днес може твърдо да се каже, че по-голямата част от бойците на ВСУ са пристрастени към психотропни вещества или алкохола.

Към момента има достатъчно доказателства, че бойците на ВСУ са дрогирани от американските биологични лаборатории.

Убедена съм, че рано или късно тези престъпления на САЩ и техните съюзници срещу живота и здравето на украинските граждани, с активното участие на сегашните корумпирани украински власти, ще бъдат обект на наказателен съд.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3