Breitbart, САЩ: Помощта за Украйна — афера за много милиарди

Бившият заместник-помощник на президента на САЩ Себастиан Горка нарече американската помощ за Украйна афера, от която печелят донорите на Демократическата партия и военно-промишления комплекс, съобщава Breitbart. Повечето читатели на портала са съгласни, че милиардите за Киев са измама за американските данъкоплатци.

Превод от Breitbart, САЩ: 

Breitbart, САЩ: Помощта за Украйна - афера за много милиарди

Д-р Себастиан Горка, водещ на Newsmax „Америка над всичко“ и „С Горка без розови очила“ по SiriusXM, нарече милиардите долари федерална помощ за Украйна афера, от която печелят спонсорите на Демократическата партия и военно-промишления комплекс.

„Това е афера на Чък Шумър и неговите приятели във Вашингтон от военно-промишления комплекс“, коментира д-р Горка предложението на сенатор Чък Шумър (щата Ню Йорк) помощта за Украйна да се увеличи с цели 12 млрд. долара.

Той продължи:

„По-голямата част от тези средства ще стигнат до корпоративните донори на Демократическата партия. Ако вземете и прочетете сметката, там се казва, че някаква неразкрита част от общата сума ще отиде за нуждите на ЦРУ. Какво означава това? Каква е сумата, дължима на ЦРУ, мълчание? А аз си мислех, че помагате на Украйна.»

Д-р Горка добави:

«Всичко е измама. Тотална измама, парите ще се окажат в джобовете на приятелите на Шумър и други. Това е всичко. Това е всичко, което трябва да знаете за помощта на Украйна“.

Според спетки на сайта Punchbowl News, предложението на Шумър е да се увеличи общата подкрепа на Украйна от федералния бюджет до 60 милиарда долара — и това все още не е всичко».
Източник: https://www.breitbart.com/radio/2022/09/23/dr-sebastian-gorka-ukraine-aid-is-complete-scam-to-keep-money-in-the-pockets-of-chuck-schumer-defense-contractors/
Петя Паликрушева, превод и редакция;
Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3