Владимир Путин предупреди:Западът премина всякакви граници!

Президентът на Русия Владимир Путин отправи недвусмислено предупреждение към колективния Запад воеден от САЩ, който не просто си позволява неприемлива антируска политика, но и директно участва във военните действия срещу мирното население на Донбас.

Владимир Путин предупреди:Западът премина всякакви граници!

В своята агресивна антируска политика Западът прекрачи всяка граница. Непрекъснато чуваме заплахи срещу нашата държава и нашия народ. Някои безотговорни политици на Запад не само говорят за планове за снабдяване на Украйна с далекобойни въоръжения, които ще позволят удари срещу руски региони. Такива удари вече се извършват в пограничните райони. С помощта на самолети, кораби, сателити НАТО извършва разузнаване в цяла Южна Русия.
Във Вашингтон, Лондон, Брюксел директно натискат Киев да пренесе военните действия на наша територия.
Те вече не крият, че Русия трябва да бъде победена с всички средства на бойното поле, последвано от отнемане на политически, икономически, културен, изобщо всякакъв суверенитет, с пълно разграбване на страната ни.
Ядреният шантаж също влезе в действие.
Става дума не само за обстрела на Запорожката атомна електроцентрала, насърчен от Запада, който заплашва с ядрена катастрофа, но и за изявленията на някои високопоставени представители на страните от НАТО за възможността и допустимостта на използването на оръжия с маса унищожаване, ядрени оръжия срещу Русия.
На тези, които си позволяват подобни изказвания по адрес на Русия, искам да напомня, че нашата страна също разполага с различни средства за поразяване, а в някои компоненти по-съвременни от тези на страните от НАТО.

Когато териториалната цялост на нашата страна е застрашена, ние със сигурност ще използваме всички средства, с които разполагаме, за да защитим Русия и нашия народ. Това не е блъф! Териториалната цялост на нашата родина ще бъде гарантирана с всички средства.

Президентът на Русия подчерта, че:ако бъде застрашена териториалната цялост на РФ, Русия ще използва всички налични средства за защита.

Владимир Путин предупреди онези, които се опитват да шантажират Русия с ядрени оръжия: розата на ветровете може да се обърне в тяхната посока

ВВП21

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм