Сергей Миронов: „НАТО и нацистите няма да се чувстват комфортно от днес. Украйна е плацдарм за НАТО. Приветстваме решението на Президента

Днес целият свят обсъжда обръщението на Президента на Русия Владимир Путин и последвалото обръщение на министърът на отбраната на РФ Сергей Шойгу. Русия обяви частична мобилизация. НАТО, САЩ и компания преминаха червените линии на Русия отдавна. Търпението на мечката е изчерпано. Макрон в паника защо Владимир Путин не му вдига- а не се лисеща, че именно с френски снаряд тези дни бяха убити 13 мирни жители в Донбас. От днес НАТО и САЩ са предупредени.
Сергей Миронов: „НАТО и нацистите няма да се чувстват комфортно от днес. Украйна е плацдарм за НАТО. Приветстваме решението на Президента

Много си играха с огъня, до такава степен, че може да пламне световен пожар. Затова сега Русия стяга сили, за да счупи зъбите на всеки, който посмее да я заплашва и даде отпор на американския фашизъм посят в Украйна.
Тук става дума за живота на милиони. Невинни хора, които искат да живеят в мир, а 8 години са подложени на геноцид. Русия продължава специалната военна операция с последно предупреждение към Запада.

„Мобилизацията е частична. Държавната дума и Съветът на Федерацията незабавно ще вземат всички решения за обединение с ЛНР и ДНР.
Безсмислено е да се преговаря със Зеленски. Режимът му ще бъде разрушен. Страните от НАТО вече си поделят територията на Украйна. Сигурен съм, че нацистите в Украйна скоро ще бъдат приключени.

Продължаваме да следим обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности в развитие

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм