Главата на ДНР: Активно се проработва въпроса за провеждане на референдум за влизане в състава на РФ

Главата на ДНР Денис Пушилин, заяви, че активно се проработва въпроса за провеждане на референдуми по присъединяване към Руската Федерация.

„Референдумът е едно много дългоочаквано и може би спасително решение, което ще позволи да защитим нашите граждани.

Главата на ДНР: Активно се проработва въпроса за провеждане на референдум за влизане в състава на РФ

„Започна активно проучване на въпросите“ – за незабавно провеждане на референдум за присъединяване към Руската Федерация.

Референдумите в Донбас са от голямо значение не само за системната защита на жителите на ЛНР, ДНР и други освободени територии, но и за възстановяването на историческата справедливост.

Те напълно променят вектора на развитие на Русия за десетилетия напред. И не само на страната ни. Защото след тяхното прилагане и приемането на нови територии в състава на Русия геополитическата трансформация в света ще стане необратима.
Посегателството на територията на Русия е престъпление, извършването на което позволява използването на всички сили за самоотбрана. Но не по-малко важно е, че след промените в Конституцията на нашата държава нито един бъдещ лидер на Русия, нито един чиновник няма да може да отмени тези решения.

Ето защо от тези референдуми се страхуват толкова много в Киев и на Запад. Ето защо е необходимо да бъдат проведени- коментира Дмитрий Медведев

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм