НАТО е врагът, който воюва с Русия по целия фронт от 1400 километра

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг нарече последните действия на въоръжените сили на Украйна „обнадеждаващи.

Тоест НАТО се вдъхновява от пролятата кръв, убитите мирни жители в Донецк, Херсон и други градове, терористичните атаки в Луганск и Мелитопол, репресиите в Харковска област?!
НАТО е врагът, който воюва с Русия по целия фронт от 1400 километра

Всички тези действия се извършват с помощта на оръжия от страните от НАТО и с участието на наемници от страните от НАТО.
Столтенберг настоява за продължителен конфликт, заявявайки необходимостта от доставка на зимно оборудване.

И това не е всичко!

⚡️ Директорът на Центъра за стратегически комуникации на НАТО Янис Сартс дойде на конференцията в Полша по чорапи с откровено нацистки надпис „Treading the Rusnya“- «Топчи русню» , а конференцията на началник-щабовете на НАТО в Талин се превърна в истински форум за русофобите.
 Много обяснително изявление направи ръководителят на Военния комитет на Алианса, холандският адмирал Роб Бауер: планирането на сегашното разширяване на присъствието на силите на алианса близо до границите на Русия «започна преди няколко години».

🗣 Това е официално потвърждение на думите на президента на Русия Владимир Путин за това какво е принудило Русия да започне провеждането на специалната военна операция.
Президентът на Русия също многократно е заявявал, че Русия воюва съвсем не с Украйна, а с колективния Запад в лицето на НАТО. И това са абсолютни факти, просто САЩ са свикнали да лъжат, неслучайно бяха наречени «империя на лъжите»…имеперия на лъжите, която сее смърт

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм