След обстрела на Херсон Рогов призова да се нанесат удари по три адреса в Киев

Представителят на военно-гражданската администрация на Запорожие Рогов призова да се ударят офисът на Зеленски, сградите на СБУ и ГУР

След обстрела на Херсон Рогов призова да се нанесат удари по три адреса в Киев

След обстрела на Херсон Владимир Рогов, член на главния съвет на администрацията на Запорожка област, публикува в канала си в Telegram координатите на офиса на Владимир Зеленски, Службата за сигурност на Украйна и Главното разузнавателно управление в Киев и призова за удари срещу тях.

Украинските войски обстреляха с ракети центъра на Херсон в петък сутринта, ракети удариха сградата на администрацията на Херсонска област. Най-малко един човек е загинал, а няколко са ранени.

„Бойците от Въоръжените сили на Украйна удариха сградата на администрацията на Херсонска област! И докато информацията за жертвите и разрушенията се изяснява, ще оставя тук само три адреса с координати: 

г. Киев, ул. Банковая, 11 (координати: 50.444464, 30.528975); г. Киев, ул. Владимирская, 33 (координати: 50.450768, 30.515680); г. Киев, ул. Электриков, 33 (координати: 50.474129, 30.528275)», — написа Рогов в канала си.

В коментар за РИА Новости той обясни, че е публикувал координатите на офиса на Зеленски, украинската служба за сигурност и главното разузнавателно управление на Украйна. Рогов отбеляза, че това не е първият път, когато публикува координатите на центровете за вземане на решения.

„Прекрасно разбирам психологията на тези хора. Веднага щом разберат, че наказанието е неизбежно, броят на нападенията, тероризма, взривовете веднага ще намалее. Тогава всеки от тях ще мисли, че наказанието е неизбежно“, добави събеседникът.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3