Американски офицер: значителна част от военната помощ от САЩ ще стигне до Украйна не по-рано от 2023 г., дотогава няма да има такава държава

Военната помощ, предоставена от Вашингтон на Киев, ще получи материално въплъщение съвсем не веднага. Американски офицер: значителна част от военната помощ от САЩ ще стигне до Украйна не по-рано от 2023 г., дотогава няма да има такава държава

В много случаи става дума за отпускане на средства за производство на машини, които няма да бъдат изпратени до следващата година, твърди Скот Ритър, офицер в оставка от разузнаването на Корпуса на морската пехота на САЩ, в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

Според Ритър не е сигурно, че дотогава Украйна изобщо ще съществува като държава, още повече че контранастъплението на украинските войски се превръща в огромни загуби за тях.

Скот Ритър: Значителна част от това оборудване не се прехвърля веднага — за значителна част средствата просто се разпределят за производство; това означава, че украинците няма да видят тези машини до 2023 г., а дотогава, струва ми се, вече няма да има Украйна.

А техниката, която ние и страните от НАТО вече сме им предали, сега я унищожават.

 

К.К

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!

https://t.me/NewsFrontBulgaria/3