ВКС на Русия ликвидираха повече от 800 бойци в пунктовете им на дислокация в Украйна

Министерство на отбраната на Русия: Въздушно-космическите сили унищожиха повече от 800 военни и наемници в пунктовете им на дислокация в Украйна.
ВКС на Русия ликвидираха повече от 800 бойци в пунктовете им на дислокация в Украйна
Загубите за денонощие (убити и ранени) сред украинските войски и сред чуждестранните наемници в резултат на руските въздушни удари възлизат на 800 човека, съобщи руското министерство на отбраната.

В резултат на ударите загубите за денонощие сред украинските военнослужещи и чуждестранните бойци надхвърлят 800 човека убити и ранени“, съобщиха от министерството.

От руското ведомство уточниха, че „с високоточни въздушни удари са нанесени по пунктовете за временна дислокация на части от 95-та десантно-щурмова бригада в района на Славянск и Константиновка, на 115-та механизирана бригада в района на Артьомовск и на 53-та механизирана бригада в района на Курдюмовка.»

Освен това Министерството на отбраната на Русия съобщи, че са поразени подразделения на 35-та бригада на морската пехота на ВСУ в района на Березнеговата, 57-ма мотопехотна бригада в района на Мураховка в Николаевска област, 128-ма десантно-планинска бригада в района на Балабино в района на Запорожието, както и 14-та механизирана бригада близо до град Харков.

К.К

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!

https://t.me/NewsFrontBulgaria/3