Чърчил за Русия

«Невъзможно е да се разгадае планът на руснаците. Да се предскаже как ще се държи Русия също е невъзможно, това винаги е загадка.

Чърчил за Русия

Нещо повече — това е главоблъсканица, не — това е тайна със седем печата» — Уинстън Чърчил.

По-рано съобщихме/ Британските читатели: Чърчил е бил прав, говорейки за руската мечка

Великобритания активно коментира ситуацията в Източна Украйна. Кремъл предупреди, че няма да се поколебае да изпрати повече войници там, ако НАТО се опита да се намеси в конфликта.

„Би било по-добре Европейският съюз да не се намесва“, счита болшинството.

Британските читатели: Чърчил е бил прав, говорейки за руската мечка

Русия прехвърли 4000 от своите войници, за да защити границата си с Украйна. Кремъл предупреди, че няма да се поколебае да изпрати повече войници там, ако НАТО се опита да се намеси в конфликта.

Москва обеща да «предприеме допълнителни мерки», ако НАТО изпрати свои сили в Украйна сега, когато напрежението е близо до точката на кипене. Русия вече разположи 4000-ен контингент близо до границата със съседката си, а Киев възприема тези действия на Владимир Путин като проява на военна агресия.

Десетки руски военни хеликоптери бяха забелязани близо до границата. Освен това, според снимки, разпространени в мрежата, влакове и конвои с военна техника и танкове се движат към украинската граница.

Коментари на читателите: 

Palla:

Проблемът на Украйна е корупцията. Зеленски едва не свали Доналд Тръмп, а помните ли  делата на Хънтър Байдън. Кога Украйна най-накрая ще се справи с корупцията?

Tomáškonya:

Слаби Съединени щати, управлявани от грохналия и корумпиран Байдън — не бих се изненадал, ако Путин анексира някоя част от Украйна.

Username Mk2:

Путин не анексирал Крим. Те проведоха референдум. А САЩ, Европейският съюз и НАТО разпалиха незаконно държавен преврат в Украйна срещу законно избраното правителство. Украйна не е член на НАТО, а само се преструва.

Jplat:

Освен ако САЩ не планират да направят нещо. Армиите на останалата част от НАТО са само за посмешище.

Us nad ME:

Русия няма да има проблеми с Украйна. В Украйна има твърде много хора, които все още искат да станат руснаци.

TheIceQueen:

Путин отвръща на цинизма на НАТО — как смее?

HarryMeneely:

Струва ми се, че Украйна остана без пари, за да плаща лихвите по заемите си на МВФ. Така те отклонят вниманието.

JohnJohney: 

Русия прехвърля войски и танкове към границата. Китай изтегля корабите си в Южнокитайско море. Ще бъде много по-добре, ако Европейският съюз спре да се намесва и ако Съединените щати направят същото. В този случай можем да избегнем сериозни проблеми.

Username:

Украйна беше независима държава, докато САЩ и Европейският съюз, заедно с НАТО, не похарчиха милиарди долари, за да провокират държавния преврат там. Те постигнаха това, че украинската конституция загуби своята юридическа сила, тъй като към този момент в страната нямаше законно избрано правителство. Тогава автономната област Крим проведе референдум, за да избере своя път и се върна в Русия. По-късно югоизточните райони на Украйна отказаха да признаят законността на наложения им марионетен режим, за който те не са гласували.

AlfGarnet:

Някои безмозъчни американски политици не обърнаха внимание, а след това, десетилетия по-късно, те все пак признаха, че Уинстън Чърчил е ПРАВ. По време на Втората световна война той отново и отново предупреждава САЩ и целия западен свят за РУСКАТА МЕЧКА.

Петя Паликрушева

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3