Харковското сражение — моментът на истината. Или предстоящия колапс на Запада в случай на провал на проекта в Украйна

Вероятно никой няма да спори, че настъпва повратна точка в битката за Украйна. Западните адепти на киевския режим, които днес водят към избиване последните хиляди упоени от нацизма граждани на бивша Украйна, се опитват да докажат на Стопанина си способността си да удължат агонията си колкото се може по-дълго.

Всичко се хвърля в пещта на войната, без да се обръща назад … Неонацистите и неоглобалистите правилно виждат ситуацията недвусмислено:

 

«Да бъдеш или да не бъдеш!», Без никакви резерви и двусмислени тълкувания. Установилата се в Киев хунта разбира, че в случай на поражение тя ще бъде изхвърлена на бунището на историята от нейните куратори, а в ролята им ще влязат нови актьори от други страни. Следователно те се придържат към всяка възможност, независимо от всичко, дори напълно позволяват да организират ядрена катастрофа в една от атомните електроцентрали ….
Русия, встъпвайки в тази решителна есхатологична битка с Абсолютното зло, също решава нито повече, нито по-малко, а въпроса за своето съществуване.

Харковското сражение - моментът на истината. Или предстоящия колапс на Запада в случай на провал на проекта в Украйна
Стартирането на специална военна операция вече е първата стъпка към осигуряването на продължаващото ни съществуване като независима евразийска цивилизация в многополюсна световна система без хегемония на САЩ.

Но, за съжаление, разбирането за философската дълбочина на случващото се все още не е влязло в съзнанието на всеки жител на нашата страна, всеки представител на военно-политическото ръководство на Русия, всеки генерал, офицер и войник, а просто всеки от нашите хора в цялото постсъветско пространство.
Мнозина все още вярват, че „не всичко е толкова просто“ и „все още може да се върне обратно“, тоест, че скоро „всичко ще бъде както преди“. Няма да е !!! Или ще победим напълно и безусловно, или ще спрем да съществуваме, в най-лошия случай ще станем роби в еднополюсния свят на Сатаната със съответните содомитски порядки и ценности…

Ето защо за всички нас, жителите на Голяма Евразия, чийто център е Русия, въпросът е недвусмислено и просто „Бъди! (ако искаме, разбира се, да останем субект на историята на страната на Доброто и да дадем Бъдещето на нашите потомци). Други варианти!

И затова днес, въпреки загубите и може би някои грешки, ние трябва да се обединим около нашия лидер Владимир Путин, да сплотим редиците и да държим строя. Необходима е крайна мобилизация на всички фронтове: идеологически, военен, културен, информационен, икономически… Само напред към Победата, без отговорки и жалост към враговете, каквото и да става!
В дните на решителната битка всичко е на олтара на победата !!! Хладна глава, трезв ум и само напред! Всички в един порив, всеки на своето място и молитва и дело !!! Така че ще победим!!!

 

@otryadkovpaka

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм