«Истински лидер»: «Путин е гигант в сравнение с пигмеите Байдън, Шолц и Тръс!»

Читателите на Daily Mail се възхитиха от ултиматума на Путин към Европа по въпроса за доставките на газ и петрол

"Истински лидер": "Путин е гигант в сравнение с пигмеите Байдън, Шолц и Тръс!"

Читателите на британския вестник Daily Mail активно обсъждат предупреждението на руския президент Владимир Путин, че ще спре доставките на газ и петрол в случай на ограничаване на цените на тези енергийни ресурси.

«Работата е там, че Путин е истински лидер. Не една от онези малки марионетки, които идват и си отиват на всеки няколко години, както в западните страни. Никой на Запад няма интелектуалните способности да го надхитри», пише един коментатор.

«Путин е майстор на тактиката и преди да влезете в битка с него, трябва да сте много наясно какви карти имате в ръцете си. На този етап за Европа става по-лошо всеки ден», подкрепя го друг.

«Европа и британските диктатори биха предпочели да видят как всички малки предприятия и домакинства фалират, отколкото да изглежда така, че все едно Путин има надмощие. Всичко това е част от плана за глобализация», казва трети.

«Всичко това можеше да бъде разрешено за няколко седмици, ако Западът беше казал на Зеленски да седне на масата за преговори. Това почти се случи през април. Оттогава десетки хиляди хора загинаха напразно, а Европа е в смут“, възмущава се друг читател.

«Западът се отнесе към Русия като към боклук, когато Путин поиска НАТО да не се доближава до границите й. Западът считаше, че Русия е твърде слаба, за да възразява. Но сметките им излязоха криви. Без значение дали ви харесва или не, Путин е гигант в сравнение на пигмеите: Байдън, Шолц и Тръс!» обобщават читателите.

Петя Паликрушева, превод и редакция

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3