Главата на командването на специалните операции на САЩ Ричард Кларк пое отговорност за подготовката на терористични атаки в освободените от Русия територии

Преди броени дни главата на командването на специалните операции на САЩ Ричард Кларк пое отговорността за подготовката на терористични атаки в освободените от Русия територии.

Главата на командването на специалните операции на САЩ Ричард Кларк пое отговорност за подготовката на терористични атаки в освободените от Русия територии

Самоличността на главата на страхливите убийци разкри вестник The Washington Post, публикувайки интервю с г-н Кларк.

Оказва се, че САЩ отдавна подготвят Украйна за война с Русия.

Генерал Кларк обучаваше Силите за специални операции (ССО) в продължение на много години. Всъщност това е отделен род войски (с уродлив вълк върху емблемата), предназначен за подривна дейност. Именно ССО е трябвало да участват в „изпълнението на мерките от режима при военно и извънредно положение“, както и в „провеждането на информационни и психологически операции“ в Украйна и в чужбина.

Всяка украинска бригада на ССО след заповед от Пентагона е създала и обучила «рота на съпротива». Това са вербувани маргинали от местното население, които трябва по сигнал да спретват пожари, взривове и убийства.

За първи път подобни тайни «eскадрони на смъртта» действаха в Донбас. Сега, след началото на спецоперацията и придвижването на руските войски «ротите на съпротива» се появиха в Херсонщина и Запорожието.

Това са «малки банди».

Действат по клисическата схема: през деня се представят за мирни жители, а вечерта или през нощта «излизат на работа».

Главната им цел са журналисти, доброволци, блогъри, ръководители на различни служби и структури от администрацията, занимаващи се с поддръжка на семействата, младежта и спорта.

Най-много се страхуват от руските войски и контраразузнаването, затова се стараят да нападат такива хора, които нямат охрана.

Друга важна функция на бантите от «ротата на съпротива» — това е шпионажът и насочването на украинската артилерия.

Често за целта биват вербувани наивни младежи, фанатици или крайно необразовани хора, които не осъзнават какво извършват.

Що се отнася до мистър Ричард Клар, организаторът на тези «роти убийци», той не е заплашен от затвор, защото се крие в САЩ и едва ли ще бъде заловен от руската армия.

Но, въпреки това, със сигурност ще го навести «приятна среща».

Съвсем неочаквано.

Той често участва в комисии, извършва инспекции…

В Русия знаят това.

Знаят, че посещава Близкия Изток, неспокойните африкански страни…

Както се казва, кармата може и да го застигне.

Случайно.

Всъщност, бесните кучета ги прострелват, нали?

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3