Полковник Макгрегър: Украинците никога няма да могат да си върнат териториите, контролирани от Русия

Украинците няма да могат да върнат териториите, които са под контрола на Русия, заяви полковник Макгрегър в интервю за Judging Freedom. Според военния експерт Байдън и Зеленски са наясно с това. Полковникът счита, че е време администрацията на САЩ да се заеме с икономическите проблеми в собствената си страна и да напусне Украйна.

Полковник Макгрегър: Украинците никога няма да могат да си върнат териториите, контролирани от Русия

Какво казват държавният секретар Тони Блинкен и министърът на отбраната Лойд Остин на президента (на САЩ, бел. ред.) и Зеленски за последователността, с която руснаците поддържат контрола над тези територии?

С други думи, в един момент те ще кажат: „Повече няма да ви помагаме“.

Дъглас Макгрегър, бивш старши съветник на министъра на отбраната на САЩ: Те вече го дадоха да се разбере в частен порядък, а и правителството на Зеленски на практика призна, че украинците не могат да си върнат територията, която сега е под руски контрол.

Спомняте ли си, че говорихме за Петреъс и Хьортлинг, които крещят за тези причудливи контранастъпления?

За връщане на територии не е ставало дума. Не могат да го направят, невъзможно е.

Байдън е наясно с това. Но да се върнем назад и да обърнем внимание на първоначалната цел. По думите на Байдън и неговата администрация, ние сме там, за да „нараним Русия“ и също така „да попречим на руснаците да направят нещо подобно в бъдеще“, ако руснаците дори и малко искат да направят това.

Това е много скъпо удоволствие. У нас е пълно с проблеми, не ни трябва да харчим за Украйна.

Не съм икономист, вие знаете как се отнасям към икономистите: те са също толкова компетентни, колкото и астролозите, когато нещата стигнат до дългосрочно прознозиране.

Но виждам на хоризонта назряваща катастрофа тук у дома, в икономически план. Считам, че след междинните избори ще бъде оказан необходимиия натиск, за да се сложи край на това.

Ще го заявим ли официално: «Ние приемаме това, което се случи и приключваме с него?»

Не, разбира се, че не.

Ние никога не правим така.

Ние просто ще се държим така, все едно всичко е свършено и ние сме си отишли.

Какво направихме, когато завършиха нещата във Виетнам?

Заминахме си».

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3