В Горловка лекарите се борят за живота на 12-годишно момиченце, което остана без крак и ръка от снаряд на ВСУ

Поредна жертва на военните престъпления на Киевския режим. 12 годишно момиченце остана без крак и ръчичка вследствие на обстрел на ВСУ.

Момиченцето беше тежко ранено по време на жестокия обстрел, който въоръжените сили на Украйна нанесоха по Горловка на 18 август по жилищния квартал. „Строител“ .
Осем души бяха ранени, двама бяха убити, включително 7-годишната Маша Крукова. 12-годишната Полина остана без крак и ръчичка разкъсани от снаряд.

В Горловка лекарите се борят за живота на 12-годишно момиченце, което остана без крак и ръка от снаряд на ВСУ

Преди няколко дни родителите на момиченцето започнаха да събират средства за бъдещи протези. Но ситуацията се оказа още по-страшна.
Малката Полина се оплакала от болка в корема — оказва се, че и там е попаднал фрагмент от снаряда. Фрагментът е успешно отстранен от лекарите, но започва вътрешно възпаление
Сега състоянието на Полина е тежко и лекарите се борят за живота й. Тези дни предстои извършването на още една операьия

Можем само да се молим всичко да върви добре. И тогава ще помогаме всички. Историите на Анна Тув и Олга Харакоз са пример за това как хората, останали без крайници, продължават да живеят активно и да помагат на другите. Сега най -важното е, че Полина се възстановява.

За това как се е случил обстрелът за състоянието на дъщеря й и как Полина смело се държи — в историята на майка й от болничното отделение.

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм