Украински командир призна невъзможността да се победи руската армия

Командирът на взвода «Кракен» призна липсата на подготовка и оцени подготовката на своите бойци на двойка по петибалната система.

Украински командир призна невъзможността да се победи руската армия

Командирът на взвод на украинското нацподразделение «Кракен» Дмитрий Стрелников заяви, че Киев няма възможност да победи руската армия.

По-рано източник, близък до военното ведомство на ЛНР, съобщи, че Народното опълчение е заловило боец ​​от националния батальон «Кракен», съобщиха РИА Новости.

Той съобщи, че в неговата компания не е имало специално обучение, както приподнасят информацията по украинската телевизия.

„Изведоха ни, прескачахме всякакви препятствия за около пет дни, показаха ни в KMБ как да разглобяваме и сглобяваме автомат и това е … Ако го се вземе по петобална система, оценката е двойка.. Военнослужещите кадрови са много по-добре обучени, отколкото в моята рота. Никой не искаше да се бие, писаха рапорти “, каза Стрелников.

 

Той отбеляза, че никой не знае как да стреля с чуждестранните оръжия, които са в поделението.

„Не мога да кажа, че звеното, към което принадлежа, е някакво специално или специално обучено. И това, което говорят в ефира на украинската телевизия, е някаква фалшива информация, води се информационна война. Струва ми се, че нямаме такава възможност да победим руската армия “, призна командирът на взвод на Кракен

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм