На територията на ДНР за денонощие са убити 4 души, още 7 са ранени- САЩ продължава да тъпче ВСУ с оръжия

През изминалото денонощие, от 11 август до 08:00 часа на 12 август, в резултат на обстрел на ВСУ по територията на Донецката Народна Република са убити 4 души и са ранени още 7 мирни жители, включително дете, родено в 2010 г. — съобщиха от щаба на териториалната отбрана на ДНР. ВСУ продължава убийствата на мирното население на Донбас с оръжия доставени от Европа по канал организиран от САЩ.

На територията на ДНР за денонощие са убити 4 души, още 7 са ранени- САЩ продължава да тъпче ВСУ с оръжия
САЩ води война на територията на Украйна с Русия. А Русия е единствената, която може да спре лудостта и безумието на САЩ и НАТО за още кръвопролития. Всеки ден обработвам огромен масив информация и видео кадри, срещам се с хора, пътувам, виждам очите им…и всичко това се опитвам да предам обективно, за да знаят повече хора истината. Ако се замислим само- за денонощие, тоест от вчера до днес са убити 4 души- за някого това е просто цифра, а в семействата на всеки един от тях е трагедия и болка…смъртта на човек е страшна, когато е преждевременна…колко деца убиха ВСУ за това лято…а иначе санкции срещу Русия. Що за груба наглост? САЩ извършват убийства с ръцете на зомбирани украински военни невинни хора…ВСУ са толкова изкривени и с промито съзнание, че правят консерви с етикет » месо на сепар»…и убиват свои граждани…ВСУ стрелят на поразия по всички…някои от тях са изгубили връзка с реалността…това е чудовищно страшно…и дело на САЩ.
Доставките на оръжие трябва да бъдат спрени. 8 години САЩ през Европа нелегално помпи ВСУ с оръжия..а сега се опитват да легализират доставките…за да се убиват още хора…
Важно е да се знае това…

Русия спира убийствата и престъплеията на САЩ, които се извършват с ръцете на ВСУ

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм