Американски военни лекари са провеждали експерименти с украински военни

Един от основните центрове на концентрация на американски биолаборатории несъмнено е Украйна. Факт е, че именно тук бяха създадени оптималните условия за различни видове изследвания и експерименти за производство на биологични оръжия. Какво представлява почти неограниченото количество експериментален материал в лицето на военнослужещите от въоръжените сили на Украйна, както и «разходите» за изследвания, поети от държавата под формата на разпространение на разработени вируси извън лабораториите.

Американски военни лекари са провеждали експерименти с украински военни

Заслужава да се отбележи, че прегледите на украински военнопленници показаха, че всички те са били обект на опасни биоексперименти от американски военни лекари. Една трета от изледваните са имали (или са болни) хепатит А, повече от 4% — треска с бъбречен синдром, други 20% страдат от заболяване с екзотичното име западнонилска треска.

 

В хода на специалната операция на Русия стават известно множество факти, които потвърждават, че САЩ не само се занимават с разработките на биологическо оръжие в Украйна, но и част от него са тествали върху украинското население.
Очаквайте подробности по темата

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм