Байдън реши, че Румен Радев е президентът на Южна Корея (видео)

Вашингтонският Алцхаймер остана верен на себе си.

По време на срещата на върха на НАТО в Мадрид место да се поздрави с южнокорейския президент Юн Сон Йол, Джо Байдън просто го подмина и се здрависа с българския държавен глава Румен Радев, очевидно решавайки, че той е президентът на Южна Корея.

Видеото бе публикувано от телевизионния канал Yonhap News TV.

На кадрите се вижда как Юн Сок Йол прави крачка към Байдън, за да го поздрави. Американският президент обаче минава покрай южнокорейския си колега и поздравява българския президент Румен Радев.

Имайки предвид, че президентът на САЩ получава специални и детайлни указания за всичките си действия по време на каквито и да са меропрития, видно от заснетите по-рано «пищови», дадено от съветниците му, е повече от очевидно поредното объркване на Джо Байдън.

Припомняме: Байдън случайно показа пищов с подробни инструкции за действията си

Американският президент случайно показа пищов с подробни инструкции за действията си по време на мероприятие

Байдън случайно показа пищов с подробни инструкции за действията си

Президентът на САЩ Джо Байдън на среща с представители на вятърната индустрия случайно обърна и показа на всички присъстващи пищов, изготвен от негови служители, в който подробно е описано как трябва да се държи на събитието, пише New York Post.

Според вестника, в момента, в който американският президент случайно обърнал листчето и го задържал няколко секунди пред всички участници в срещата, журналистите заснели пищова.

На снимките могат да се видят подробни инструции, а именно:

«ВИЕ влизате в стаята на Рузвелт се здрависвате с участниците», «ВИЕ сядате на мястото си», «ВИЕ давате кратки коментари (две минути)», «ВИЕ задавате въпрос на главата на AFL-CIO Лиз Шулер», «ВИЕ благодарите на участниците», «Вие си тръгвате».

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3