Костадин Костадинов от трибуната на парламента: Едноличното безумно решение на Кирил Петков за изгонване на 70 руски дипломати е погазване на Коснституцията

Най-важни акценти:

Костадин Костадинов с поредно изобличаване на предателите, отново каза истината : Не знам дали осъзнавате, че Кирил Петков е опасен за България

Очевидно обсебен от мания за власт е готов да направи всичко, за да се задържи на постта на който все още е. Вероятното му желание да угоди на американските си господари, които вчера, събраха васалите си в Мадрид ( за срещата на върха на НАТО- бел.ред), му дава надежда, че те ще му позволят, да получи втори шанс да управлява държавата, но това носи нанасянето на непоправими щети за всички българи. Тези щети Кирил Петков нанася еднолично и необмислено.

Днес премиерът в оставка е не просто в ролята на национален предател обслужващ чужди интереси, а особено опасен национален предател. С действията си той заплашва националната сигурност на България

Лидерът на партия «Възраждане» Костадин Костадинов с мощна реч за пореден път разкри несъстоятелността на Кирил Петков, който се оказа по-голям срам за България даже от Плевнелиев -президент. Докато смятахме, че за съвременната история на България няма да ни застигне по-голям срам, Кирил Петков надхвърли всички очаквания с действията си и заявленията, които му спускат от посолството на САЩ.

Костадин Костадинов от трибуната на парламента: Едноличното безумно решение на Кирил Петков за изгонване на 70 руски дипломати е погазване на Коснституцията

Единственото хубаво в цялата ситуация е, че има надежда за България, тъй като Кирил Петков е в оставка. Явно, на тръгване, Петков е бил инструктиран да ни спретне още една беля с изгонването на руските дипломати. Дали е съвпадение или не, всеки сам ще си направи изводите, ние сме умен и мъдър народ. Но изгонването на руските дипломати съвпадна с посещението на българска делегация в Крим ( за това ще се върна отделно по темата с подробности) където се проведе Международен български форум «Галароза»-2022 и бяха подписани няколко споразумения между България и Крим. Към това ще се върна отделно. Но след като делегацията ни се прибра в България, въпреки че в българските медии няма никаква информация за това посещение ( освен мен не знам някой да е отразил събитието) се случи масовото изгонване на руски дипломати след еднолично решение на Кирил Петков, който е примиер в оставка.

Прочетете внимателно всяка дума на Костадин Костадинов казана по време на речта в парламента. Докато в България има такива мъже, които могат да наричат нещата с истинските им имена и да казват истината, нищо не е загубено. И ние трябва да се събудим като народ, да си спомним кои сме и какво значи България и завета, че «Съединението прави силата». Време е да се възродим и да си върнем достойнството като Българи.

Историята помни действията и бездействията на всички управлявали страната ни и последиците, които са предизвикали те. И докато ние не можем да променим миналото, то ясно трябва да си даваме сметка, че градим бъдещето и днес ние пишем новата българска история.
В изминалите дни 47-мото Народно събрание се записа в историята с предателство.
Предаде българите в Македония под натиск от външни сили и предавайки националните ни интерси в името на този натиск. Изпаднахме в унизителна ситуация, един от съпредседателите на една парламентарна група „ Демократична България“ да звъни на френнския посланик ще успеем ли да изпълним нарежданията навреме, за да може ние, страна членка на Европейския Съюз да угодим на Северна Македония, която все още не е.
У българският народ все още не е отминала горчивината от предателството и идва следващото безумно решение. Този път то е еднолично взето от министър-председателя в оставка.
Вчера, Кирил Петков взе решение да изгони от България 70 руски дипломати, при това, според официалната информация на МВР, при налични общо 40, което означава, че според Кирил Петков, най-вероятно и секретарките и готвачите, чистачите и шофьорите в Посолството също са дипломати. За тази негова приумица няма решение на Министерски съвет, няма решение на коалиционния съвет. Нещо повече, неговото хрумване дори не е обсъждано с тях и е взето в отсъствието на министъра на външните работи в оставка Теодора Генчевска. Действията на премиера са грубо погазване на Конституцията, за което той носи персонална, лична отговорност.
И ако бяхме правова държава с действащ, независим главен прокурор днес той щеше да влезе в правомощията си и да постави премиера под запрещение. Не знам дали осъзнавате, че Кирил Петков е опасен за България.

Очевидно обсебен от мания за власт е готов да направи всичко, за да се задържи на постта на който все още е.
Вероятното му желание да угоди на американските си господари, които вчера, събраха васалите си в Мадрид ( за срещата на върха на НАТО, му дава надежда, че те ще му позволят, да получи втори шанс да управлява държавата, но това носи нанасянето на непоправими щети за всички българи. Тези щети Кирил Петков нанася еднолично и необмислено.

Масовото изгонване на дипломати на определена страна, което е безпрецедентно  в истрорията на българската държава от 1878 година насам и закриването на консулствота в двете държави нанася силен на взаимоотношенията между тези страни, то е знак за изключително влошени отношения и е последна мярка, преди най-крайната такава- започването на война.

Премиерът в оставка Кирил Петков спешно трябва да бъде поставен под запрещение и да бъде задействана процедура за освидетелстване, в противен случай рискуваме, неговото правителство не само да е най-вредното за България до момента, но и да предприеме действия, които да ни доведат до ръба на неконвенционална война. Война, която не е наша.

Днес премиерът в оставка е не просто в ролята на национален предател обслужващ чужди интереси, а особено опасен национален предател. С действията си той заплашва националната сигурност на България, която и без това е разтресена от поредица от каскадни кризи.

За съжаление днес, човекът, който управлява държавата прилича повече на случаен минувач, който стъпва във властта без да си дава сметка нито какво е това, нито се интересува от интересите на България.

И накрая, тъй като мотивировката на изгонването беше, че всеки който защитава чужди интереси, трябва да напусне страната, нещо с което ние от „Възраждане“ сме абсолютно напълно съгласни, задаваме следния въпрос: Кога Кирил Петков и  народните представители, които миналата седмица гласуваха предателство по националните интереси на България за Македония ще напуснат страната. Благодаря Ви!“

 

 

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм