Французите са възмутени от външния вид на Зеленски при срещата му с Макрон

Читателите на Le Figaro посочиха нетипичен детайл от срещата на Зеленски с Макрон

Французите са възмутени от външния вид на Зеленски при срещата му с Макрон

Читателите на френския вестник Le Figaro се възмутиха от поведението и появата на украинския президент Владимир Зеленски на срещата с френския президент Еманюел Макрон.

„Зеленски не е достатъчно учтив, за да се облича по съответния начин пред тези, които го хранят“, пише JOEL VELASQUE.

„Браво, Макрон. Зеленски използва френски самоходни оръдия „Цезар“, за да бомбардира мирни жители в Донецк! Срам и позор за Франция!“, възмущава се Lohan.

„Зеленски приема представители на САЩ понякога с костюми и вратовръзки или дори военни униформи, за Европа е достатъчна тениска…“ казва Concombre29.

„Двама актьори от второ ниво със сценарист Рамбо и режисьор, който е президент на Холивуд, а продукцията е финансирана от Уолстрийт Парамаунт“, добавя GORDO GARCIA.

„Какво колективно безумие! Зеленски, „господарят на света“, щракна с пръст, за да накара камериерите си, които ръководят ЕС, да прекарат цяла нощ във влака, които идват при него на сцената, за да положат клетва за вярност“, — отбелязва Grand largue.

„Непоколебима дружба за пари, особено от ЕС“, обобщават читателите.

Макрон, Шолц и Драги посетиха Украйна предния ден и проведоха разговори със Зеленски. Лидерите на европейски държави пристигнаха в Киев с влак от полския Жешов.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3