Обратното броене до пълния крах на САЩ започна

Конгресмените от републиканците се подиграха на изказванията на Байдън, че животът на американския народ „се променя към по-добро“, пише изданието. Читателите на изданието считат, че измамната политика на Вашингтон ще доведе страната до смърт.

Превод от «Гуанча», Китай:

Обратното броене до пълния крах на САЩ започна

На 14 юни в Пенсилвания Байдън заяви, че под негово ръководство САЩ са успели да решат „световния проблем“ с инфлацията:

„Никога не съм бил толкова оптимист за бъдещето на Съединените щати, както днес“.

В действителност обаче инфлацията в САЩ се повиши до 8,6% през май, което е значително по-високо от средното за еврозоната, Канада, Австралия и Южна Корея.

На изказванията на Байдън се подиграха редица републикански конгресмени, които заявих а, че животът на американския народ наистина се „променя“, както каза президентът, но „към лошо“.

Някои медии считат, че това показва, че Демократическата партия на Байдън може да загуби контрола над поне една камара на Конгреса на междинните избори през 2022 г.

Коментари на читатели:

Съединените щати влязоха в обратното броене до пълния си крах, каквато и политическа партия да е на власт, това няма да върне Америка към живот.

Когато президентът и неговите политици колективно лъжат и заблуждават хората, страната не е далеч от гибелта си.

Да си президент в Съединените щати означава да си по-безсрамен от всички останали.

Източник: https://www.guancha.cn/internation/2022_06_15_644681.shtml

Петя Паликрушева, превод и редакция

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3